torsdag 5 maj 2016

Hur jag hennar håret


Idag delar jag med mig av hur jag hennar mitt hår. Jag har hennat det i över fem år så jag klubbar mig själv till expert. Det finns olika sorters henna men jag har bara provat den rödaste röda, eftersom det är den färgen jag vill ha. KLICKA HÄR om du vill se min tutarial i ämnet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, nu blev jag lite sugen på att lämna den kemikaliska färgvärlden och testa henna men frågan är om jag kan göra det utan att låta min vanliga hårfärg växa fram helt... Det är liksom inget alternativ då jag har ungefär lika långt hår som dig och är minst lika gråhårig.
Kul och bra video!

Unknown sa...

Just do it! För att ditt hår i nuvarande form är för mörkt? Jag slingade igenom mitt hår innan jag satte igång. En sista kemikaliekiller - då blev det naturliga slingor i det röda och allt därefter har sett naturligt ut. Lycka till å låt mig veta hur det går! Jag kan vara din hennaguru om du behöver råd! <3

Anonym sa...

Tänkte mer att det inte funkar på här som färgats med kemikalier men det är kanske inget problem då? Fattade jag rätt att du enbart färgar utväxten numera? Att hennan sitter i så bra? Eller kör du hela håret lite då och då?
Och du är nu utsedd till min henna-guru-to-be!

Unknown sa...

Mitt hår var också färgat innan - hennan fäste (OBS att autocorrect vill ändra 'hennan' till hemmamamma..?!). Och jo, jag färgar endast utväxten - väldigt okomplicerat. Lite jobbigare att skölja ur än vanlig färg, men så värt det tycker jag. Porerna i hårbotten är mycket större än på övrig hud. Vill inte ha in en massa kemikalier där.